“le rêve de Mieke” bestaat uit 4 luxueuze gites, le Luberon, le Lavandin, les Oliviers en Saignon, die deel uitmaken van 1 gebouw, weliswaar met volledige privacy.
De enige gemeenschappelijke delen zijn het verwarmd zwembad, een zomerkeuken met BBQ en ijsblokjesmachine en een ruimte met wasmachine en droogkast.


Op de benedenverdieping is er een volledig ingerichte keuken met electrische kookplaat (4 bekken), koelkast, microgolf, oven, broodrooster, koffiezetapparaat, friteuse enz. Daarnaast is er beneden een ruime zithoek met satelliet TV, muziekinstallatie, DVD en TV Vlaanderen. 


In deze leefruimte staat een zetelbed, een 2-zit zetel die eenvoudig kan opengeklapt worden tot een 2-persoonsbed. 

De bovenverdieping is een mezzanine met een 2-persoonsbed van 160*200 cm.  Daar vindt u een uiterst moderne badkamer met inloopdouche, lavabo, haardroger, chauffage enz.
Alle gites zijn voorzien van een internetaansluiting, WIFI, verwarming, airco en een alarminstallatie. Elke gite heeft een privé terras met zicht op het zwembad, een lavendelveld en het historisch dorp Saignon. Op elk terras kunt u onder een pergola genieten in comfortabele tuinzetels of aan een houten tafel met banken.

Per gite kunnen maximum 4 personen logeren. Indien huurders echter met meer dan 4 personen zijn, kunnen gite “le lavandin”  en “les oliviers” onderling met elkaar verbonden worden door middel van een dubbele deur tussenin.


Gite “Saignon” heeft nog wat meer comfort te bieden. Zo is er niet enkel een douche maar eveneens een ligbad, een 2° volledig afgescheiden terras, TV beneden en boven, een eigen wasmachine, vaatwas en droogkast en een Amerikaanse frigo. Bovendien is er een private parkeerplaats aan de deur.

Huurperiodes
 De huurperiodes zijn steeds van zondag 17 uur tot volgende zondag 10 uur.
 Huurtarieven zijn per week. Bij langere periodes wordt een korting gegeven.
 De tarieven zijn all in, dus inclusief taksen, eindschoonmaak, energieverbruik, bed- en
badlinnen.De huurtarieven zijn afhankelijk van het seizoen
 laagseizoen: november tot en met maart
 tussenseizoen laag: april, mei, en oktober
 tussenseizoen hoog : juni en september
 hoogseizoen : juli en augustusRegelmatig kunt u genieten van onze LAST MINUTE aanbiedingen.Deze promoties kunt u terugvinden op onze beschikbaarheidskalender.

Le LuberonLe LavandinLes OliviersSaignon
laagseizoen500 €500 €500 €650 €
tussenseizoen laag750 €750 €750 €900 €
tussenseizoen hoog950 €950 €950 €1.100 €
hoogseizoen1.350 €1.350 €1.350 €1.500 €

Bij verhuur van meer dan 1 gite aan dezelfde huurders tijdens dezelfde periode wordt een korting gegeven.Er dient een waarborg van 500 € gegeven te worden. die desgevallend wordt terugbetaald uiterlijk 1 maand na het verlaten van de vakantiewoning.

Zowel aan het TGV-station als in Apt een kan een auto worden gehuurd.