“le rêve de Mieke” bestaat uit 4 luxueuze gites, le Luberon, le Lavandin, les Oliviers en Saignon, die deel uitmaken van 1 gebouw, weliswaar met volledige privacy.

De enige gemeenschappelijk delen zijn het zwembad (verwarmd in tussen- en hoogseizoen) alsook een zomerkeuken met BBQ en ijsblokjesmachine. Verder is er een wasruimte waar 3 wasmachines en droogkast tot uw beschikking staan.

Op de benedenverdieping is er een volledig ingerichte keuken met electrische kookplaat (4 bekken), koelkast, microgolf, oven, broodrooster, koffiezetapparaat, friteuse enz. Daarnaast is er beneden een ruime zithoek met satelliet TV, muziekinstallatie, DVD en TV Vlaanderen. 


In deze leefruimte staat een zetelbed, een 2-zit zetel die eenvoudig kan opengeklapt worden tot een 2-persoonsbed. 

De bovenverdieping is een mezzanine met een 2-persoonsbed van 160*200 cm.  Daar vindt u een uiterst moderne badkamer met inloopdouche, lavabo, haardroger, chauffage enz.
Alle gites zijn voorzien van een internetaansluiting, WIFI, verwarming, airco en een alarminstallatie. Elke gite heeft een privé terras met zicht op het zwembad, een lavendelveld en het historisch dorp Saignon. Op elk terras kunt u onder een pergola genieten in comfortabele tuinzetels of aan een houten tafel met banken.

Per gite kunnen maximum 2 tot 4 personen logeren. Indien huurders echter met meer dan 4 personen zijn, kunnen gite “le lavandin”  en “les oliviers” onderling met elkaar verbonden worden door middel van een dubbele deur tussenin.


Gite “Saignon” heeft nog wat meer comfort te bieden. Zo is er niet enkel een douche maar eveneens een ligbad, een 2° volledig afgescheiden terras, TV beneden en boven, een eigen wasmachine, vaatwas en droogkast en een Amerikaanse frigo. Bovendien is er een private parkeerplaats aan de deur.

De huurperiodes zijn steeds van zondag tot volgende zondag.
Aankomst op ZONDAG (vanaf 16 uur - 20 uur)
Vertrek op ZONDAG (uiterlijk 07 uur - 10 uur)
Huurtarieven zijn per week. Bij langere periodes wordt een korting gegeven.
In de tarieven zijn de eindschoonmaak en het energieverbruik inbegrepen. Bed- en
badlinnen voor 2 personen kan, indien gewenst, ter beschikking gesteld worden aan 35 Euro.De huurtarieven zijn afhankelijk van het seizoen
 laagseizoen: april en oktober
 tussenseizoen hoog : mei, juni en september
 hoogseizoen : juli en augustusRegelmatig kunt u genieten van onze LAST MINUTE aanbiedingen.Deze promoties kunt u terugvinden op onze beschikbaarheidskalender.

Le LuberonLe LavandinLes OliviersSaignon
laagseizoen850 €850 €850 €1.000 €
tussenseizoen1.090 €1.090 €1.090 €1.240 €
hoogseizoen1.490 €1.490 €1.490 €1.640 €

Bij verhuur van meer dan 1 gite aan dezelfde huurders tijdens dezelfde periode wordt een korting gegeven. 
Er dient een waarborg van 500 € vooraf overgeschreven te worden, die desgevallend wordt terugbetaald uiterlijk 1 maand na het verlaten van de vakantiewoning.

Zowel aan het TGV-station als in Apt een kan een auto worden gehuurd.