Groepsaccommodatie

De Perfecte Groepsaccommodatie in de Luberon

Stel je voor: een zonovergoten heuvel in de prachtige Luberon, uitkijkend op een lavendelveld, waar de zoete geur van lavendel de lucht vult. Hier, op deze unieke plek, ligt Le Rêve de Mieke, een verborgen juweel dat perfect is voor vriendengroepen, families en elke groep die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie-ervaring. De vier charmante gîtes van Le Rêve de Mieke kunnen gezamenlijk worden gehuurd, waardoor het een ideale groepsaccommodatie is.

Een van de hoogtepunten van deze accommodatie is het privézwembad, dat exclusief beschikbaar is voor de gasten. Het zwembad ligt in een idyllische omgeving, omgeven door een geurig lavendelveld, en biedt een verfrissende ontsnapping tijdens de warme Provençaalse zomers.

Hier kunnen jullie ontspannen en genieten van de zon, terwijl de kinderen veilig spelen in het water. Het zwembad vormt ook een prachtige achtergrond voor feestelijke gelegenheden, zoals barbecue-avonden enz…

De Luberon-regio zelf heeft zoveel te bieden dat je dagenlang kunt verkennen. Van schilderachtige dorpjes zoals Gordes en Roussillon, tot de adembenemende landschappen van het Parc Naturel Régional du Luberon, er is voor elk wat wils. En na een dag vol avontuur, biedt Le Rêve de Mieke een serene plek om terug te keren, waar je samen kunt komen in een van de gezellige gîtes of buiten kunt genieten van een gezamenlijk diner onder de sterren.

Voor wie op zoek is naar een unieke en veelzijdige groepsaccommodatie in een van de mooiste delen van Frankrijk, is Le Rêve de Mieke de perfecte keuze. Hier creëer je herinneringen die een leven lang meegaan, omringd door de natuurlijke schoonheid van de Luberon en het comfort van een prachtig verblijf. Kom en ervaar zelf de magie van deze bijzondere plek.

Contacteer ons om de mogelijkheden voor jouw groep te bekijken in onze vakantiekalender.

De huurtarieven zijn afhankelijk van het seizoen.
 laagseizoen: april en oktober
tussenseizoen: mei, juni en september
hoogseizoen: juli en augustus

 Groepsverblijf (4 gîtes)   
laagseizoen€3.000   
tussenseizoen€3.900   
hoogseizoen€4.900